Monday, May 9, 2011

my new xtivty ;)

duk pikir2 nak buat per yer..tetiba teringt plak zaman keje swasta
so pelagi buatlh aktiviti bru...
first time try tp Alhamdulillah menjadik...hee air tgn isteri aka ibu kot hohoh

jeng...jeng....................
pizza???


sama tak????hee sama cam muffin kenny????heee

itulh antaranya heee resepi amik try n error dpt resepi try n error sendrik heee
tp best sejuk pun masi ok...so enjoy

Friday, May 6, 2011

My Wedding Day.....the stage until we unite together ;)

actually tengah kekeringan idea nih tengah2 duk pikir terrrringat pla
.................kengan n memori kami bersama dari awal hingga lah sekarang...
so ini hanyalah flashback sahaja....;) enjoy our journey .....


1st STAGE (2008)

masa mami ammar bujang
masa abi ammar bujang
2nd STAGE (2008-2009)

aktiviti bersama
pn aktiviti sama jenjalan

3rd STAGE (PRE-WED)

balik kg....MENGADAP HEEE
ready for next chapter ;) our next journey

4th STAGE (D'WEDDING)/2009-2010

dup-dap dup dap.....sbelum solemmz
he also dup-dap....hohoho
HIS
HERS
after solemz.... 2kali cos pak imam nak surekn jee ;)
our new chapter start
5th STAGE (2010)

6 weeks already..heeeee riso..happy..cemas semua ader
1st 09 2010 at 18:45 pm our precious ;)
his 1st day open eyes staring (where am i) heee
and nowwww

PRESENT STAGE (2010-2011)

i'm a MOTHER
he's a FATHER



entry kali ni agak panjang tapi itulah perjalanan kami rasa mcm sekejap sahaja....tapi rupenya dah 3 tahu n almost 4 years ...sekejap kan..;) anyway anyhow..hopefully our life will be granted and be bless by HIM and bersama keluarga tercinta dan rakan2 juga alwaysssss


vids lagi?????ammar jugak huuuu

ammar lagi????yep he's 8mth already...masa sekejap jee rasa heeehuuu
skng gigi ke3 sudah muncul dan masih menantikan gigi ke 4nya huuu
mesti akan 'mengempeng' lagi nih...mengempeng tu istilah saya je..asyik nak berdukung...buat manja2 jerhuhuhu

Wednesday, May 4, 2011



he's so adorable but the way he treat dgiraffe hurmmmm
heeeee vids ni sblum dia dmm huhuhu
cos right now dia demam gigi atas 2 batang lagi mau kuar huhu
so stress jugak tgk dia..keep crying..tak selesa..huhu

Sunday, April 24, 2011

malam yang jiwang????huhuhu






Bertuturlah cinta
Mengucap satu nama
Seindah goresan sabdamu dalam kitabku
Cinta yang bertasbih
Mengutus Hati ini
Kusandarkan hidup dan matiku padamu
Bisikkan doaku
Dalam butiran tasbih
Kupanjatkan pintaku padamu Maha Cinta
Sudah di ubun-ubun cinta mengusik resah
Tak bisa kupaksa walau hatiku menjerit
Ketika Cinta bertasbih Nadiku berdenyut merdu
Kembang kempis dadaku merangkai butir cinta
Garis tangan tergambar tak bisa aku menentang
Sujud sukur padamu atas segala cinta